Ψεκασμός χαμηλής πίεσης

Με τον ψεκασμό χαμηλής πίεσης διοχετεύουμε εντομοκτόνο διάλυμα στις επιφάνειες για την καταπολέμηση εντόμων που εντοπίζονται στους χώρους των εγκαταστάσεων. Με την εφαρμογή ψεκασμού χαμηλής πίεσης επιτυγχάνεται βέλτιστο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση κάθε είδους παρασίτου. Τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται από το επιστημονικό τμήμα της εταιρείας μας είναι υγειονομικής σημασίας, υψηλών προδιαγραφών, ασφαλή για τον άνθρωπο και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

psekastiras-new

Ψεκασμός υψηλής πίεσης

Ο ψεκασμός υψηλής πίεσης εφαρμόζεται κυρίως σε βιομηχανικούς-αποθηκευτικους και υπαίθριους χώρους, όπου οι επιφάνειες είναι μεγάλης έκτασης. Τα παρασιτοκτόνα υγειονομικής σημασίας που χρησιμοποιούμε είναι επιλεγμένα από το επιστημονικό τμήμα της εταιρείας μας για την καταπολέμηση των εντόμων στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Εφαρμογές Gel

Με τη μέθοδο του gel γίνεται τοποθέτηση σταγόνων ζελέ για την καταπολέμηση κατσαρίδας ακριβώς στα σημεία που έχουν εντοπιστεί και υπάρχουν φωλιές. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει και την ώρα που ο χώρος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, λόγω του ότι το σκεύασμα κατά την εφαρμογή του είναι ακίνδυνο και άοσμο. Η θανάτωση των κατσαριδών που έρχονται σε επαφή με το gel γίνεται εντός 24 ωρών και στη συνέχεια, λόγω του κανιβαλισμού που τις διακρίνει, θανατώνονται και οι υπόλοιπες στην φωλιά τους.

Νεφελοψεκασμός (fogging)

Η εφαρμογή του νεφελοψεκασμού συνήθως πραγματοποιείται σε κενούς βιομηχανικούς ή αποθηκευτικούς χώρους για την καταπολέμηση των εντόμων. Ο νεφελοψεκασμός γίνεται με ειδικό μηχάνημα ULV που μετατρέπει το εντομοκτόνο σε μορφή νεφελοψεκασμού και εξαπλώνεται κατ’όγκο στον χώρο που που είναι προς απεντόμωση. Η εταιρεία DALCOCHEM ABEE εφαρμόζει τη μέθοδο του νεφελοψεκασμού από το 1978 με μεγάλη εμπειρία.