Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου σε χώρους υγειονομικής σημασίας, ευαίσθητους, από μικρόβια και μολυσματικές ασθένειες όπως (χώροι εστίασης σχολεία, βιομηχανίες τροφίμων, νοσοκομεία, ξενοδοχεία κ.τ.λ.).

Σκοπός της απολύμανσης είναι μείωση των μικροβιακών φορτίων, η οποία επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους όπως ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης ή νεφελοψεκασμός κατ’όγκο.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα βιοκτόνα από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (Ε.Ο.Φ.). Οι εφαρμογές αυτές πραγματοποιούνται από το έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

 

ΕγκεκριμEνα σκευAσματα απO τον Ε.Ο.Φ

 

DALCO - 100

Το DALCO-100 είναι σταθεροποιημένο υδατικό διάλυμα διοξειδίου του χλωρίου (ClO2) περιεκτικότητας 10.000 ppm (1% κ.ο). Είναι άοσμο και άχρωμο ιδανικό για απολύμανση χώρων τροφίμων και επιφανειών. Μετά τον ψεκασμό του χώρου η αίσθηση είναι καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος.

 

DALCO-QUAT

To DALCO-QUAT είναι ισχυρότατο απολυμαντικό με καθαριστικές ιδιότητες. Εφαρμόζεται σε χώρους τροφίμων και ποτών με αναλογίες 2 έως 4 % αναλόγως των συνθηκών με ευρύ φάσμα καταπολέμησης μικροβιακών φορτίων και παθογόνων μικροοργανισμών.